03 april 2018

Min köksträdgård

Nu är det dags för ett staket till min köksträdgård. Mest för att hålla hönsen ute men även de vilda djuren och hunden. Det blir inget högt staket men ett litet hinder i alla fall. De sly som vi röjt under vintern och lagt in i hästhagarna för att de ska ha något att bita på när snön låg har nu torkat och det är just dessa små träd och grenar jag tänkt bygga staketet av. Jag har faktiskt ingen som helst aning om det kommer bli hållbart i längden men jag ska ge det ett försök. Dessutom har jag på känn att köksträdgården kommer utökas till ytan om ett år eller två. Jag har läst och läst och läst om olika sorts staket, gärsgård är fantastiskt vackert men jag har inte så mycket material är jag rädd så det får bli en improviserad mix av olika tekniker. Jag älskar hur något som en annars kanske bara slängt på hög blir både aktivering till hästarna och sen får nytt liv som staket. Nu väntar jag bara på att det mjuknar lite i marken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar