01 april 2018

Migränmorgon & påskkalas

Morgonen startade dessvärre med att Micke fick åka till ica såfort de öppnat för att köpa värktabletter åt mig som låg i sängen med monstermigrän. Nackdelen med den fantastiska solen, varje vår när den börjar kika fram har jag en period av återkommande migrän, det är enkelt att hantera om en stoppar det i tid men denna morgon hade vi inga värktabletter hemma tyvärr. Detta resulterade också i att den fina påskregnbågstårtan inte blev av och att vi låg lite efter i tidsplaneringen vad gäller lunchen men de köpta tårtorna smakade minst lika bra och när alla gäster kom hit hjälptes vi åt med matlagningen. Där gäller det att sänka kraven, göra det bästa av det och vi hade fantastiskt trevligt. God påsklunch och trevligt födelsedagskaffe. Vi lekte påskleken flytta pianot och passade på att rulla några silagebalar när vi hade mer muskler på plats. Jag är så tacksam över att vi får ha en så fin familj runtomkring oss. 
Det här är bara så otroligt mycket kärlek. Gummistövlar. Två olika, båda perfekta, par gummistövlar som kommer skänka mig så mycket glädje hela våren, sommaren och hösten. Varje dag.


Det är så oerhört viktigt att de där fem människorna en väljer att umgås med mest är människor som verkligen tillför något bra i ens liv. Det är inte bara viktigt utan faktiskt också helt avgörande för hur livet kommer bli. Efter allt firande gick jag ut och gjorde det som behövdes i stallet. Fodrade hästarna och pratade med fåren. Det är också en stor ynnest i mitt liv, att få vara omgiven av så många kloka djur. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar