04 april 2018

Kvällspasset & utvecklingssamtal

På kvällen när jag går runt och kollar hur alla djuren mår, fodrar, fyller på vatten, tar in och stänger dörrar blir det alltid lite av ett utvecklingssamtal med mig själv. Är vi nöjda med dagen? Kan vi ändra något tills imorgon eller ännu längre fram? Vad har vi för förväntningar på livet? Är det något som skaver? Det hade varit lättare att skynda sig igenom sysslorna, tänka på något annat eller lyssna på en podd. Men jag vill framåt. Jag vill utvecklas. Det kräver många utvecklingssamtal med sig själv. Många obekväma beslut som sen blir något så otroligt bra och självklart. I början är det svårt att vända en negativ tanke till något positivt, nästan så svårt att jag blivit förbannad på mig själv för att jag ens försöker. Men sen plötsligt så är man där, det går av bara farten och det blir lite lättare att se det från den ljusa sidan. Uppskatta allt som är värt att uppskattas. Så små förändringar kan göra så stor skillnad. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar