06 april 2018

Hur mår jag efter att vi sagt hejdå?

Idag hade vi besök utav en del av min familj. Det var så fantastiskt trevligt. Vi ses nästan bara när det är kalas eller jul eller påsk men idag kom de hit för att prata företag och umgås. Äta lunch och fika. Tacos och kaffe. Det är kanske självklart för vissa men något jag måste påminna mig själv om, hur viktigt det är att umgås med de personer jag tycker om och inspireras av. För att veta vilka det är finns ett enkelt tankesätt. Du frågar dig själv den enkla frågan  "Hur mår jag efter att vi sagt hejdå?" och svaret kommer guida dig i om det är människor som ger dig energi eller tar din energi. När de åkte härifrån kände jag mig motiverad och glad. Så mycket energi. När en vet är det enkelt, människor som ger energi skall man spendera tid tillsammans med, människor som tar all ens energi skall man inte umgås med lika mycket. Det finns tusen gråzoner och det finns mycket att göra åt relationer som tar mer energi än det ger men det är en annan sak. Jag tänker att livet är ganska kort, varför lägga den lilla tid vi har på sådant vi inte mår bra av. Som får oss ur balans när vi genom lite eftertanke kan välja sådant som tar oss framåt, som fyller oss av motivation, inspiration och energi. När vi har sagt hejdå så längtar jag till nästa gång vi ses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar