18 mars 2018

Gårdsarbete & prinsesstårtaSolen skiner och det glittrar om den vita snön. Förmiddagen har spenderats ute på gården. Fodra och vattna. Fixa och greja. Jag hann precis in för en snabb lunch innan söndagsgästerna anlände med tårta. Konditoribakad prinsesstårta. De hade varit på hus-visning i närheten och det slog mig hur nöjd jag är med gården. Sen vi flyttade hit har jag inte sett ett enda hus jag vill byta mot. Men kanske är det så att det inte är förrän här jag lärt mig att det handlar om så mycket mer än huset. Mer än ytan. Det spelar ingen roll var jag är om jag inte trivs med mig själv. Lite klyschigt, jaa. Men det är så otroligt mycket mer givande att göra det bästa av det en har. Det är där den riktiga utmaningen ligger. Att ta det en har framför sig just nu och göra det bästa av det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar